Back to the Mall

Ara mateix estem dormint a Saranac Lake, per on vaig passar fa 3 anys amb el Sergi i el Salva, avui al mati desde Montreal hem buscat un motel, i hem vingut cap aqui. L’objectiu es esquiar demà a White Face, una de les estacions famoses de per aqui, pero la previsio es dubtosa i veurem que farem. De moment porta nevant tota la tarda desde que hem arribat a la zona i hem donar una volteta, mirat alguna botiga tancada i menjat com deu mana una Hamburguesa i un tros de carn de porc enorme a la brasa.

Abans d’arribar aqui i aprofitant que entravem a Estats Units, hem parat a un Sears i m’he comprat alguns pantalons, i alguna altra cosa a un centre comercial. Epicentre del consumisme d’aquest país. Per mes epicentres, hem menjat una hamburguesa cutrilla en un “country store”, alias benzinera, botiga del poble. Sort que el sopar ho ha compensat!

L’entrada a Estats Units, a part de la pregunta de què vam anar a fer a Jordania, perquè estavem aqui, que feiem etc … De fet, l’últim cop que vaig entrar-hi, va ser per aquest mateix punt, i ens van tenir 3/4 esperant perquè el meu passaport caducava en 10 dies. Aquest cop ha estat rapid, ens han fet passar a la caseta, prendre empremptres de tots els dits, foto i 6 dolars de visat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.