Adirondacks Park

Tot i que l-objectiu era esquiar a Whiteface, una de les estacions mes importants de la costa est dels Estats Units, el dia no acompanyava gaire, i el preu del forfait menys. A mes, era algun tipus de festa que encara ho feia mes car. Aixi que aconsellats per l-amo del motel, hem anat a un lloc on ens han llogat uns esquis de fons per fer una volteta enmig dels arbres. Tot i que no hi havia grans vistes, hem fet una volta considerable, i el paisatge era molt agradable, boscos nevats i caminets sense absolutament ningu. De tant cansats com estavem, ens mereixiem una bona hamburguesa!

Despres de dinar hem donat alguna volteta per la zona, hem vist la part baixa de Whiteface (no tenien gaire neu no) i hem enfilat cap a Canada. La frontera l-hem passat sense gaires tramits, aixo si, hem dit que no haviem comprat res, i els guardes aqui son bastant mes confiats que la Guardia Civil de la Seu.

Ja per acabar el dia hem decidit fer una cosa aparentment vulgar, anar al cine! I ves per on, ha estat una sorpresa. La sala i la pantalla eren enormes, i el cine en tenia moltes. La pelicula comencava a les 10, pero 20 minuts abans ja han fet reportatges, publicitat, entrevistes … I a les 10 en punt, han comencat els trailers, despres un curt, i al final, a les 10:15 ha comencat la pelicula. Tot un espectacle, que malgrat el preu (13 CAD) valia la pena veure!

Leave a Reply

Your email address will not be published.