Hem caminat damunt del llac

Rememorant les aventures de tintin a la lluna, avui ens hem passejat amb el cotxe sobre un llac gelat. Tal i com ho sentiu, a uns 150 km de montreal, hi ha un llac on han construit un poble de cabanes sobre un llac gelat. Tenen subministre electric i tambe senyals en el que semblen uns carrers. Les cabanes les fan servir per passar el dia, pescar, i fer el burro per la resta del llac amb les motos de neu. Mentre les barques reposen sota lones als vorals de la carretera o en descampats especials.

Avui voliem veure una mica els voltants, zones una mica mes rurals. Una de les coses que ha sorpres, es que paralel a la carretera, hi ha traces de motos de neu, i efectivament, elles van pels prats al costat de la carretera i poden creuarla per uns llocs especials. Te la seva gracia que una moto de neu t-esperi a que passis. Abans pero, hem baixat fins al marche de bonsecours, on feien una fira tematica de la xocolata. El sol ha acompanyat tot el dia, i els -10 graus amb prou feines es notaven.

El dinar ha estat prescindible, en un bar de carretera on ens hem confos amb el concepte “burguer” que no sempre porta pa. El sopar pero ha estat sublim, un couscous casola fet a casa una de les amigues de la Nuria, on ens han convidat a sopar.

Finalment, tot i que la temperatura havia baixat fins a -14, hem anat amb el cotxe a fer una cervesa a una microbraserie. Jo encara no se com la Nuria ha fet la pregunta de “anem en cotxe o anem a peu”. Eren 25 minuts caminant.

 

One thought on “Hem caminat damunt del llac”

Leave a Reply

Your email address will not be published.