Sobreviuen!

Be, despres de un dia donant voltes sembla que es pot dir que sobreviuen al fred a Montreal! El dia a comencat amb la calma amb una visita al Mercat de Atwater. Una de les coses gracioses dels mercats aqui, es com cuiden la presentacio, les fruites per exemple les posen ben ordenadetes en cistelles i la carn la relliguen perque quedi agradable a la vista. Despres hem donat un cop d-ull a un dels canals i al riu, i estaven ben ben gelats. De fet hi ha neu dura que aguanta i es glaca, i alli on no han passat les maquines de treure neu de la vorera, esta ben glacat!

Per dinar hem anat al vieux montreal, i mentre dinavem hem vist com comencaven a caure volves de neu. res greu pero. Un cop dinats hem anat a voltar per el mitic carrer de botigues de Mont Royal, a l-estiu estava ple de terrassetes i botigues al carrer. Ara nomes hi havia gel, i una caseta de fusta on hem provat el xarop de erable a la neu, menjable, pero al final massa empalagos.

Una de les coses que hem vist avui, es la falera dels patinadors, tot arreu on hi havia aigua, ho han adecuat per poder patinar, fins i tot han posar arbrets i bancs al mig del llac perque els patinadors puguin descansar. Hem vist tambe uns joves jugant a hockey en un camp mes o menys improvitzat.

Desrpes de sopar i mentre esperava que la Nuria sortis de swing, s-ha posat a nevar, ara ja si molt fort. I quan hem sortit del Bar hi havia una bona capa de neu. I finalment he conduit amb pneumatics d-hivern! El cotxe no patina practicament gens, i milllor, perque segons mhan dit, et pot caure una multa si derrapes …

Leave a Reply

Your email address will not be published.