Mont Royal nevat

Despres de 2 dies aqui, puc dir clarament que estic redescobrint el significat de la paraula”fred”. Avui ens hem llevat a -15, i hem anat tranquilament a visitar el Mont Royal nevat. La gran diferencia amb l-estiu, es que hi ha camins per esquis de fons, hi ha escales on esta prohibit passar i esta tot cobert per una capa de neu. Als arbres tampoc hi queda cap fulla. Tambe han habilitat una serie de canals per baixar en trineu, com si fos un parc aquatic pero a -15 graus.

A la hora de dinar hem optat per un brunch en un restaurant petit i agradable de plateau. L-ambient del restaurant i la qualitat del menjar certament et fan oblidar que estas en el gran continent del fastfood. Despres hem anat a l-aeroport a deixar els pares.

I ja que estavem a l-aeroport hem arreglat l-altre tema d-avui. Ahir mentre voliem posar benzina vam descobrir que no s-obria la porteta del diposit. Avui hem trucat a una oficina de lloguer prop de casa, i el tio ens ha dit que anessim, que ens ensenyaria com posar benzina. Hem anat i evidentment ha vist que no es podia obrir. I ens ha dit que ens el canviaria, pero que com que el diposit estava buit, ens el cobrarien. Pero clar, no el podiem reomplir …. Aixi que finalment hem anat a l-aeroport on ens han canviat el cotxe i ens han cobrat per un diposit a un preu raonable. Tenim el mateix cotxe, pero ara en blau!

Ah, i ja tenim lloc per dormir i veure si esquiem dema al mati! Aixi que dema, informarem desde Quebec!

Leave a Reply

Your email address will not be published.