Wadi Rum i Aqaba

El dia ha començat amb un esmorzar a la terrassa del hotel amb vistes a lentrada de Petra. Feia una fresqueta q no era pas presagi de la calor que passariem durant el dia.

Primer hem anat cap al desert de Wadi Rum, a uns 100 km de Petra, i del que diuen que es dels deserts mes bonics del món. Un cop a lentrada em deixat el cotxe i ens han assignat un beduí autentic que portava un toyota pickup completament destrossat. Al principi ens ha molestat una mica perque tot i anar per pista ens hem trobat un parell de autocars (dividits en varios jeeps) que treien una mica de mágia al moment. Pero com que ens hem atrevit a fer el tour de 3 hores per la zona remota, aviat ens hem endinsat i ja no hem vist ningu mes. Lhabilitat del beduí era sorprenent travessant dunes i pedrots. Nosaltres anavem a la caixa en uns banc rupestres i un toldo igual de rupestre. El desert es indescriptible, roques i canyons que salcen entre les dunes dibuixant formes impressionants.

Despres de la calor del desert hem pensat que banyarnos al mar roig x refrescarnos seria una bona idea. Quan despres de hora i pico hem trobat un hotel que ens deixes fer servir la seva platja (a la publica la gent es banyava vestida i estava una mica bruta) hem vist q laigua estava tant calenta com laire sufocant que bufava. Laltre rao danar a un hotel era per menjar alguna cosa (a Aqaba estaven tots els restaurants tancats) i resulta que la cuina del bar estava tancada fins q hem dit q erem dr Barcelona. Es pot dir q hem menjat gracies al barça.

Tot seguit del super bocata menjat al costat del mar, hem tornat corrents al desert per enganxar la posta de sol. Hem arribat tard pero hem pogut gaudir destar una estona mirant les estrelles desde la quietut del desert.

Per acabar dir que avui sha acabat el ramadan i la gent tirava petards, feia sopars a les terrasses i posava llumetes a les cases. I aquest cop els carrers estaven mes iluminats que mai!

Dema altre cop cap a Amman!

Leave a Reply

Your email address will not be published.