Petra de dia i de fosc

Avui els lectors seran afortunats perque no tinc internet al portatil i per tant desde el iphone escriure poc!

Avui hem visitat Petra! una de les anomenades meravelles del mon! Per arribarhi hem fet 150 km desde amman x lautopista del desert. una carretera amb dos carrils x sentit pero creuable a discrecio. De cami hem trobat un castell, i sorprenentment shi podia entrar i estava relativament ben conservats. El timo del dia quasi el provoca un servidor q ha donat en una benzinera un bitllet de 50 enlloc de 5. Hem tornat enrere i malgrat labsent angles del benzinero, aquest no ha fet gaires objeccions al canvi. Per si de cas, hem marxat corrents.

Petra es impressionant, a lentrada hi ha una especie de lloret a la beduina a reventar dautocars (molt poca gent viatja sola). Nosaltres hem entrat a les dues i ja en sortia gent q portava desde les nou. Pero ha estat molt be perque llavat del principi hem gaudit amb calma del monument. De fet hem arribat fins al monestir, una construccio similar al Tresor (la mitica del indiana jones i mes coneguda) pero al costat duna vista impressionat i algun turista desperdigat (pocs feien els 500m de desnivell). Hem sortit dalla poc abans q es pongues el sol, despres de q ens convidessin a un te en una tenda amb una vista colpidora. El noi deia q vivia alli perque li encantava la vista i q la resta poc importava. Debiem tenir encara uns 8 km fins a la sortida i al final sens ha fet de nit. Pic abans de la sortida, a la Nuria i a mi ens han enredat per fer un te i menjar un arros prou bo. Llastima q haviem de passar encara x lhotel i els pares ens esperaven!

El dia ha acabat en un dels restaurants turistico-beduins de wadia musa (el abans considerat lloret)

Dema toca lawrence de arabia!

One thought on “Petra de dia i de fosc”

  1. Hola!nomes era per deixar constancia que cada dia llegeixo els teus posts, i que el viatge mesta fent MOLTAAAA enveja!! passeu-ho molt be!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.