Poc a poc tot s’acaba

I el mateix passa amb aquest viatge, ara mateix estem amb el Sergi (ja hem deixat el Salva a l’estació de tren de Syracuse) en un econolodge a 200 km de Newark, preparantnos per tornar definitivament. Abans hem menjat l’hamburguesa de rigor amb “aritos de cebolla” en una “taverna-grill” del costat.

El dia ha donat molt de si, ens hem llevat amb una dutxa lleugerament calenta (però un lavabo gelat) i un esmorzar de la gasolinera (cafè, donut i english muffin amb ou i “salsitxa”). Per agafar forces per tornar a agafar la canoa, ja que avui feia un sol espatarrant, i caminar mitja horeta fins a una bassa enmig del bosc.

Hem dinat al costat d’un altre llac el que ahir vam comprar per si de cas no trobavem sopar a la gasolinera de Blue Mountain Lake i hem nat tranquilament fins a Syracuse, on hem deixat el Salva al tren. Per acabar, tal i com he dit al principi, hem parat per dormir al econolodge de Clarks Summit. Curiosament, just a la cruïlla on diumenge passat ens vam desviar de l’autopista per començar el camí cap a Buffalo.

Per cert, aqui els mosquits també son gegants i ens han deixat plens de picades, tan de les aventures d’ahir com d’avui.

Leave a Reply

Your email address will not be published.