Panellets de xocolata

Com cada any avui ha estat tarda de panellets! M’agrada fer panellets però només de dues clases, que son les que m’acabo menjant: xocolata i llimona. Els de llimona no tenen cap secret aparent, ametlla, sucre, una punta de suc de llimona i raspadura de pell de llimona. Els de xocolata però sempre havien estat un drama, perquè un cop portes tota la tarda amassant l’ametlla i el sucre, quan poses la xocolata de cobertura es disgrega tot plegat i costa moltíssim fer boletes o cuadradets o el que fos, per si fos poc quedaven força durs i més que panellets semblaven galetes de xocolata de la castanyada.

Avui però amb la Núria hem trobat la solució! Clares a punt de neu. Un cop tens l’ametlla i el sucre amassats (amb una micona de patata feta al microones) i ja has tirat la xocolata de cobertura fosa al bany maria ho remenes tot be fins que no quedin trossos “blancs”. I després afegeixes dues clares a punt de neu (amb la batidora es un plis plas) i segueixes amassant, el que fins fa un moment semblava pols de panellet, torna a integrar-se i et permet fer boletes un altre cop! Finalment es passen les boletes per maizena i sucre glaç i 15 minutets al forn a 180 graus!

2 thoughts on “Panellets de xocolata”

  1. The main problem lies in where the fungus is
    living: under the nail. Our therapists will provide hands-on therapy to
    your plantar fascia and calf muscles. If you don’t know the cause of a pain, tap on the image of that pain and you’ll probably get a measure of relief.

Leave a Reply

Your email address will not be published.