Esquirols autèntics

Quan els barcelonins aterrem a una ciutat americana, acostumats als coloms com estem, tenim la debilitat de ilusionarnos quan veiem esquirolets saltant i corrent pels parcs de les ciutats. Desgraciadament, quan portem un parell de dies ens adonem que els esquirols no són sinó una versió una mica més mona dels coloms que tenim a Barcelona. Avui però hem tingut la oportunitat de veure’n d’autèntics.

Després de llevar-se amb tranquilitat i buscar i retrucar per trobar un lloc on passar la nit del dissabte (finalment hem acabat en un lloc on hem d’estar abans de les 5 de la tarda i on ens deixaran llogar una canoa) hem agafat el cotxe i hem anat 100 km al sud de Buffalo fins al parc estatal de Allegany. Els parcs estatals no son tan impressionants com els nacionals però en aquest hem pogut disfrutar de tranquilitat i repòs. Hem pagat els 6 dolars de rigor per ajudar a la manutenció del parc (com a turistes honrats hem esperat que el guarda acabés de fer les seves necessitats per pagar-li) i amb el mapa ens hem passejat per muntanyes baixes, carreteres poc transitades i pistes forestals voltades de boscos frondosos. Abans de sortir del parc hem menjat un super entrepà de truita (feta en un pot per escalfar la llet) i hem fet la siesta com deu mana. Dins el parc hem pogut veure esquirolets més petits i força més encantadors.

Abans de acabar el dia hem pogut travessar a Canada per veure les Niagara Falls com deu mana (i tornar ser preguntats on ens haviem conegut). El cert es que les cascades son força impressionants, pero els gratacels i casinos cutres que tenen al costat els hi donen un aire de fa 30 anys certament particular.

El dia ha acabat amb una barbacoa al costat del jacuzzi de la residència del salva, que la noia de la residència ha interromput per dirnos que a les 11 en punt haviem de marxar. Ja m’explicaràs perquè volen una piscina, barbacoa i jacuzzi si no es per passar-hi tranquilament les nits “càlides” d’estiu.

Demà, de compres i cap a Montreal!

Leave a Reply

Your email address will not be published.