The Mall

Avui ha estat dia de centres comercials, ens hem llevat amb la calma mentre el Salva estava treballant i a grans trens hem agafat el cotxe per passejarnos per centres comercials. Despres de veure les super-instalacions de la residencia on esta el salva, hem anat cap al Walden Galleria, on hi havia el Sears, el Best buy, una especie de Decathlon pijete i altres botigues per l-estil. Com que estem fent viatge en plan tiraillo, hem agafat i hem anat a un centre comercial ple de outlets que estava a Niagara Falls. Els preus finalment han acabat convencent i hem comprat roba! A la sortida del gran outlet (que potser hi tornem abans de dijous) ens hem adonat de que a 4 milles teniem les catarates, i cap alla falta gent. A falta d’un analisi mes acurat, dir que es una mica hardcore, es una llastima tot aquell munt d’edificis i muntatges tant lletgets i turistics amb els trossos de cascada que hi han. Hi tornarem amb calma amb el salva.

Per acabar el dia hem anat a un super america obert les 24 hores per proveirnos de menjar i fer una mica de turisme integrador.

Per cert, no hi ha posts de New York, pero en part perque estic posant un sistema molt mes “realtime” per a que ens seguiu. Gracies a haverme comprat una sim de ATT i un bono de datos, puc anar fent petits micro-posts al twitter (sempre amb foto). Ho podeu anar seguint a:

www.twitter.com/xorduna

Leave a Reply

Your email address will not be published.