Back to New York

La maleta està casi feta i ja queda molt poc per tornar a la ciutat on vaig anar fa moooolt i moooolt de temps: New York. Aquest cop enlloc de passar-nos una setmana sencera a la ciutat faré una volta una mica més llarga. L’objectiu no es fàcil, volem arribar fins a Buffalo (per anar a veure el nostre amic salva) i d’allà fins a Montreal, una ciutat on segurament hauria d’haver anat també fa molt de temps.

Poca cosa més a dir, a part de que fa 3 anys el mateix trio, Salva, Sergi i Xavi casi converteix un mazda6 en una zodiac a la costa danesa. Aquell cop van ser menys kilòmetres, menys dies i menys … en fi, que aquest cop anem una mica més a “lo grande”.

La cita és demà a les 23 Hora de Nova York a Times Square, títol de la película: 3 indis a mahattan. Fins al pròxim post us deixo amb el relat de l’anterior aventura de fa tres anys.

Per cert, per primer cop en molt de temps, no m’enduc el portàtil! (wooooow) però be, tot te una explicació i tranquil que el desplegament de infraestructures crec que serà suficient pel post diari.

One thought on “Back to New York”

Leave a Reply

Your email address will not be published.