Post resum

Això es més un post de resum dels últims dies que no pas un post amb sentit. Fa dies que vull posar alguna cosa perquè se m’acudeixen petits comentaris que vull fer, però no acabo de trobar el moment. En tot cas, m’agradaria fer un resum de coses que considero importants:

– Divendres passat vam fer la primera prova real de foc amb els bombers. Vam posar els sensors en una crema controlada dels bombers i sembla que van respondre. Més endavant penjarem les fotografies i el video al blog oficial de dexma.

– Per culpa de la prova vaig haver d’instalar la ubuntu al meu ordinador de pressa i corrents. Estic impressionat. Realment han aconseguit una distribució de linux que no té res a envejar a Windows o Mac OS. Si be encara el tema software s’ha de pulir una mica, els efectes, la facilitat de instalació i tota la resta fan que m’hagi encandilat força d’aquesta distribució. Només tinc un petit problema, com que tinc la partició de windows en NTFS no puc compartir el perfil de thunderbird i hauré de crear una partició només per al correu. Tenint en compte que al thunderbird hi tinc uns 3 Gb de correu está més que justificat.

– L’hereu serà l’alcalde de Barcelona. No faré cap comentari si be sabeu que volia aquest home fora de l’ajuntament. Preparem-nos, no sabem la que ens espera. En tot cas es MOLT vergonyós que no s’hagi fet especial menció al absentisme i el vot en blanc. Em pregunto fins a quin punt volem la democràcia o si potser el que passa es que volem passar al següent punt de democràcia. La que alguns anomenen la ciber democràcia. En tot cas en parlaré més endavant.

– He estat aquests dies enfeinat en un projecte que llançaré entre avui i demà en funció de la opinió que rebi dels pocs que l’heu vist. És un projecte molt ambiciós i pel qual us demanaré col·laboració. Però no avancem les coses. Paciència que com a molt demà, es sabrà tot.

– És tard i demà haig d’anar a una reunió amb els de Juvé i Camps tot trajeao. No se si m’aguantaré.

Keep smiling!

2 thoughts on “Post resum”

  1. Hola noiet:

    M’alegro de tornar per aquests mons del blog, necessito escriure però sempre per unes coses o unes altres no ho faig. Ara tornaré a llegir-te de nou que sembla que tens molts misteris que contar…ja ens aniràs dient. Un petonet

Leave a Reply

Your email address will not be published.