Mariadolors.net

En el marc de promoció de la web de la meva mare, us proposo que la visiteu. L’hem acabada fa molt poc i tots plegats n’estem contents del resultat. Ara toca traduir-la i afegir la secció de noticies, i veure sobretot com respira. Mirant per internet no hem trobat gaires pàgines web sobre artesans tèxtils, i per tant es possible que estiguem sentant precedents o que n’hi hagi realment pocs.

En tot cas, us convido novament a visitar www.mariadolors.net i a continuació a fer crítiques, constructives i destructives a la secció de comentaris que es troba uns píxels més avall.

5 thoughts on “Mariadolors.net”

  1. A mi em sembla molt be! Es a dir, trobo que el disseny esta bé i és accesible tant per humans com pels cercadors.

    L’única cosa que retocaria és el pes de les fotos a l’apartat de productes… això o separar-los en diverses pàgines.

    Salut!

  2. a bé… i també comprari un domini mes explicít com “Artesaniagracia” o alguna cosa així, ja que Google ho indexa millor 🙂

  3. cert, després ho comentaré amb ma mare aviam que li sembla monopolitzar el mon dels ciberartesans.

    el pes de les fotos es quelcom discutible, aviam si ho miro. Però la meva mare vol que s’aprecii al màxim detall la seva feina :P!

  4. Si pero respecte les imatges, pots posar thubnails i quant es clicki que s’obri l’altre foto o mitjançant innerHTML fer que quant passi el ratolí per sobre un thubnail, es mostri la foto amb més detall a una zona de la pantalla o en una capa flotant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.