savemylada.com

Com alguns sabeu, la caixa de canvis del Lada Niva que tenim a casa s’ha trencat. La reparació pot costar uns 1500 Euros, mes o menys el mateix que un Lada Niva al mercat de segona ma. Fent conya a dexma, i parlant després amb el Marc Abegon, vaig posar en marxa una web/iniciativa/negoci per tal de recaptar els 1.500 Euros.

Esteu convidats doncs a visita savemylada.com.

En aquesta web/blog aniré explicant anècdotes i històries del nostre i altres Lada Niva. L’objectiu es promocionar al màxim aquesta web per trobar algú disposat a donar-nos una caixa de canvis (certament ilús però no impossible), o en el seu defecte recaptar els 1500 Euros a partir de la publicitat i les donacions.

Després de convidar-vos a veure la pàgina web i com que en el fons sóc un aprofitat, us demano la vostra col·laboració que pot anar a diferents graus:

– Visitar la web.

– Clickar en algun dels anuncis si el trobeu interessant ….

– Posar un link a la vostra pàgina web.

– Dedicar a un post a la meva iniciativa.

– Enviar emails als vostres amics, colegues i familiars que us inunden el correu amb estúpides cadenes dient que heu trobat un tio que està pillat i que es dedica a fer això.

– Posar-vos una enxanxina al cotxe.

– Tatuar-vos la web al costat del "Te Quiero Joni/Vanessa"

– Fer una donació o microdonació.

– I altres idees que seran ben vingudes.

Conyes a part, tota ajuda que em permeti promocionar la web, generar tràfic i que la gent vegi o faci click als anuncis serà ben rebuda. D’altra banda també us convido a anar visitant de forma regular savemylada.com perquè el meu objectiu es penjar-hi cada dia un o dos post, juntament amb ma germana.

En fi, comença l’aventura! i perdoneu si rallo un poc amb això de savemylada, però l’hem de salvar nois, l’hem de salvar!!!!

2 thoughts on “savemylada.com”

Leave a Reply

Your email address will not be published.