Balenes i altre bestiar

Ara mateix em trobo sentat al sofà del pis del Marc (que ara sembla molt més agradable després que l’Elies li dongués una repassada de bayeta) paint dins el meu estòmac un tros de balena. Si senyors si, sóc un assassí i una mala persona i em dedico a caçar balenes, be de fet em dedico a anar al super i comprar filet de balena congelada, 800 grs per 122 corones (uns 15 Euros). Això si, també haig de reconeixer que no es que se’m doni excessivament be i que estava força mes bo el tros que em vaig menjar a Alesund fa uns 4 anys.

A part d’això, coses interessants a comentar: ja som peatons altre cop!!! sempre és dur tornar un cotxe de lloguer, perquè li agafes carinyo, l’alimentes com deu mana i t’hi trobes a gust (malgrat que el soroll del motor recordés a una camioneta), però al final l’hem hagut de tornar. I el diumenge, després de una nit en un local de moda de la nit de Trondheim on vam poder admirar i contemplar el millor de la fauna local, vaig deixar el cotxe davant de la oficina de la Hertz, espero que si no me l’han carregat encara a la Visa es perquè son uns despistats o me’l volen regalar, no pas perquè el cotxe hagués desaparegut. A part, el dia d’ahir va passar entre la tranquilitat i la mandra, amb una visita al castell i a la torre de televisió (desde on vam poder admirar les vistes de la ciutat). I avui hem baixat dos cops al centre (que consti que per baixar al centre desde casa el marc s’ha de fer una patejada de una hora anar i una altra hora tornar) per mirar si hi havia botigues i comprar la mítica gofrera, però pel que es veu caldrà apurar i comprar-la demà al matí abans d’agafar l’autobús cap a l’aeroport.

En fi, després de menjar balena i treballar per dexma més del que hauria per estar de vacances, però menos del que hauria per serne part dels responsables crec que m’en vaig a fer la maleta i dormir, que demà intentaré arreglar un dels greuges més grans dels últims temps. Per acabar us deixo amb la fotografia de la caixa on estava la susodicha balena (no tota, només un troset petit petit).

balena.jpg

One thought on “Balenes i altre bestiar”

  1. ostres ostres… i quina textura té aquesta carn? Es com un bistec o com una tonyina??? Suposo que no en pots portar a la maleta, no?

    bé, senyor.. que vagi molt be i cuida’t!

Leave a Reply

Your email address will not be published.