Amsterdam

Finalment ho he aconseguit. A més d’estar a l’aeroport de Schippol he anat a donar un tomb per Amsterdam. Haig de reconeixer que no es que n’estiguessim gaire segurs d’això de abandonar la seguretat de l’aeroport per anar a veure la ciutat del vici i la perdició, però be, finalment hem pagat els 6 euros de rigor per el viatget en tren d’anada i tornada i ens hem plantat al mig d’una de les ciutats que m’ha semblat més encantadora. És més, em pregunto com és que no hi havia anat mai! Els canals, les casetes petites, m’ha semblat veure que era una ciutat que unia el més encantador de les ciutats del centre d’europa amb les ciutats mediterrànies. Em repeteixo, ho se, però senzillament encantador.

Cal dir però que la sorpresa ha estat majúscula quan completament per atzar, just sortir de l’estació, hem anat a parar directament al barri de les cases de barrets, on l’elies i jo hem quedat lleugerament xocats per la situacio. Val que te l’expliquen, però quan te la trobes tant allà, ves per on, que t’impacta. Ha faltat temps però per sentar-se a un dels molts bars petits que hi havia al costat dels canals a prendre una cerveseta.

Però be, quedar clar que en breu hauré de fer una escapadeta cap allà, els vols són barats i segur que es pot trobar algun lloc decent per dormir. Caldrà buscar ara la companyia :P!

I aquí s’acaba el periple d’una setmaneta per Europa, suposo que en un parell o tres de dies penjaré les fotos de tot plegat i potser algun altre post, però en principi si voleu més detalls (morbosos i no tant) del viatge, ja sabeu, trucadeta/mail + tardeta + cerveseta i tots contents!

One thought on “Amsterdam”

  1. Com, vas estar per aqui i no vas dir res? Ja et val… i jo buscant holandeses per quan vinguis….

Leave a Reply

Your email address will not be published.