Lofoten

Ara mateix ens trobem al ferry de tornada de les illes Lofoten. Realment indescriptible. Un lloc on s’uneixen la muntanya més alpina amb les costes més abrubtes. Senzillament inolvidable. El dia ha començat amb la calma i amb uns bons ous ferrats fets al alberg del Roar (així vam descobrir que es deia el susodicho guardià-autèntic-marino de l’alberg). Tranquilament hem fet cap al museu viking, on hem vist una reconstrucció de la casa del Cap viking, juntament amb una de les poques reconstruccions que hi ha de vaixell viking. Després hem fet cap al sud, amb l’objectiu d’arribar a A, la ciutat més al sud de les Lofoten (sense contar les petites illes que hi ha més avall). I si ahir ja ens haviem impressionat, avui ha estat colpidor. Finalment el sol ha sortit i hem pogut admirar l’alçada de les muntanyes, com dents de gegant surtint del mar esperant que un bon tros de carn caigui del cel. I parlant de menjar, …, per celebrar el aniversari de l’Andrew, hem trobat per pura casualitat un lloc super mono on ens fet un bacallà al forn amb patatetes i verduretes per "quatre duros noruecs (evidentment, el concepte quatre duros a noruega es diferent :P)". Ja per acabar la visita hem seguit baixant cap al sud, entre pont, túnels i poblets pescadors amb llocs per assecar el bacallà.

Com a apunt del dia, ens quedem amb l’home esquiant per la carretera, si si, un home amb una especie de patins fent com una especie de esquí de fons pel mig de la carretera. I això que la neu de les muntanyes és encara molt present.

Ara anirem cap a Fauske, on hem trobat una cabana en un camping després que el tom-tom ens en digués el telèfon (s’ha de tenir en compte que hem estat intentant trucar a un munt de llocs, tots amb el telèfon equivocat, abans de trobar-lo).

I demà, altre cop passarem per la tundra per tornar cap a Trondheim.

Us deixo amb la foto de les Lofoten feta desde el mateix barco desde, com a bon friki, estic penjant el post!

2 thoughts on “Lofoten”

  1. Algú m’explicarà de que va el negoci?. Demà a veure si parlo amn en Joan després de currar (ell) i l’acabó d’entendre. Petonets i porta un trosset de neu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.