Stamsund o el hostel amb marino autèntic!

Booones altre cop, aquesta vegada amb foto, i es que el lloc on hem anat a parar s’ho mereix. Dprés de llevar-nos ben aviat i fer 200 i pico km per arribar al ferry, l’hem agafat i finalment hem arribat a les Lofoten!!!!

Els paisatges son impressionants malgrat la boira que ho fa tot plegat misteriós. I per demostrar que no som caps caguetes, hem pujat una muntanyeta de 600 m de desnivell desde on es veia la població de Svolvaer.

I Finalment, el hostel on estem, espectacular, una cabana de pescadors, amb el menjador amb forn de llenya, sofas, guitarres i una barqueta amb rems que l’elies i jo hem tingut els collons de provar. Per si fos poc, dormim a les golfes, en uns catres d’allò més autèntics. Per no parlar de l’home que ens ha rebut que semblava tret directament del mar, cual musclu lofotoniano.

Ah i me’n oblidava, hem anat a un dels museus de la segona guerra mundial més espectaculars que he vist mai, tot i que aquest cop l’ha vist l’Andrew (un dels americans que ens acomapanya) enlloc de jo. El museu en questió te un munt de objectes detallistes que a simple vistes semblen res de l’altre mon.

En fi, per acabar una foto del hostel en questió perquè us feu una idea de on hem anat a parar!!!

Demà, el sud de les Lofoten!!!

DSC02963 (Small).JPG

En fi,

One thought on “Stamsund o el hostel amb marino autèntic!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.