59009

Aquests són els quilòmetres que porta fets el r-19 amb el qual em moc amunt i avall. Avui els ha fet. Avui que havia de ser un dia potser normal i corrent, he acabat fent més de 150 km per les terres catalanes. Primer hem anat tots plegats (l’equip de dexma al completo) a Castelldefels a veure una serie de professors de la UPC. Després he creuat dos cops Barcelona de la plaça Cerdà a Horta per culpa del vidrier i finalment he anat a St Sadurní. Sé el que penseu, posats a anar fins a St Sadurní, podries haver anat fins a Vilafranca que és on tinc arrels no? però siguem realistes, a Vilafranca no hi tinc cap lligam ara mateix, i siguem mes realistes, l’últim cop que hi vaig anar era massa jove i innocent. Però per si fos poc, a St Sadurní hi havia el cotxe que el mecànic havia deixat en perfecte estat. I res millor que tornar conduint sota les estrelles, vinguis d’on vinguis.

Però aquest post té un objectiu més obscur encara, celebrar l’any d’aquesta web/blog (al final ho acabaré reconeixent). Si si, ara fa un any que vaig comprar el domini i vaig començar la tasca d’anar posant les parides que faig i penso (no totes) perquè la gent se’n pugui riure o aprendre. Precisament com heu pogut veure la web ha estat uns dies caiguda perquè el domini havia caducat i un servidor no havia pagat els 9 euros de turno. I desde aquest humil i obscur post, no em queda sinó agraïr la visita de totes plegats, dels que busquen coses rares, com els que son assidus i m’han indicat que la web no funcionava, dels ocasionals i dels que enlloc de trucarme perquè els expliqui parides en tenen prou amb fer una visita per aquí. Més gràcies encara als que a part de llegir han participat de forma activa i han deixat la seva petjada. Ànims per aquells que ni amb l’anonimat es senten segurs per comentar les animalades.

Ja ha passat el primer, aviam quans som capaços de ferne ;)!

7 thoughts on “59009”

  1. … i les birres per celebrar-ho? Aiiiins! Hústia no sabia que s’havia caigut la web. 😛 Això dels RSS ha fet tant de mal… però taaaaaaaaaaaant!

    9€…? :)… Volia fer un acudit fàcil però és igual, Felicitats per l’any! ^^

  2. elena: gràcies a tu :P!

    saforenc: això m’ho dius ara o d’aqui a uns dies?

    abril: quan vulguis nem a fer unes birres x celebrar-ho. m’has deixat amb les ganes de l’acudit dolent.

  3. Nen, això es mereix un sopar no? Ja saps que estic disposat a acompanyar-te perquè no hi vagis sol! On anirem? Ben aviat, ens tornarem a veure!!! Una abraçada, Marc

  4. un any jaaaaaaaa?? ueeeeee xin.xin a la salut dels blocs i blocairesss, i per molts anys més de lectura d’aquest espai que has creat!

    Una abraçadaaaaaaaaaa ( i sorry per l’absencia…he estat de vacances a Andorraaaa!! ^^)

Leave a Reply

Your email address will not be published.