Habilitats conductives

Sembla que finalment tota la família Orduña Just ja té carnet de conduir. I la última se l’ha tret a la primera, de fet és la única que se l’ha tret a la primera, jo com un "campió" no el vaig tenir fins a la tercera. Avui mateix he pogut veure com ma germana baixava exhultant del super ford focus amb el que ha fet les pràctiques. Em posaré nerviós quan condueixi ella? Seré pacient? Em ficaré amb ella perquè es dona, en un acte fastigosament masclista però amb certa base empírica (aquesta frase es especial per crear polèmica)? La utilitzaré de taxista? Li donaré consells? M’ensenyarà ella a conduir al final? Conduirà algun dia el cotxe del Sergi … :P?

Qui sap, mentrestant, toquem fusta!

4 thoughts on “Habilitats conductives”

  1. de moment ja he vist que agafar un cotxe molt més vell que jo, no era pas cosa fàcil…així que tranquil, encara em queda molt i molt i molt per aprendre!

    tranquil, te deixaré criticar-me i no em queixaré…:p

  2. Abans de res, felicitats! I en segon terme… veig la frase “Conduirà algun dia el cotxe del Sergi … 😛 ?” com una forma de dir “Sergi tio!, que tothom ha agafat més el teu cotxe que jo mateix!!”

    I… Salva, si que pots conduir…

Leave a Reply

Your email address will not be published.