Desplegament de medis o Making Off

Ja està, ja hem arribat a casa. El vol ha estat sense relatius problemes però he constatat que agafar avions ultimament és un marron. Aviam si les empreses de trens es posen les piles algun dia.

Aquest post és un post oficial de cloenda del viatge explicant com m’ho vaig enginyar per penjar cada nit un post sobre el que havia fet el dia anterior. Si ja ho se, sobra, però com que es tracta de quelcom exageradament friki, i jo, tinc cert component de friki (cert, recordem-ho) doncs em ve de gust posar-ho.

Comencem per un llistat de l’equipament:

  • el portàtil, m’està acompanyant per tot el mon i el necessitava per escriure de forma còmoda els posts. També per arreglar les fotos i treure-les de la càmara.
  • pda, la pobreta ja comença a estar cascada, en un principi havia de servir per penjar els posts, però com veureu ho vaig canviar per l’ordinador. amb la pda vaig buscar cantonades on xurrar connexió amb wifi.
  • mobil, té blutu, indispensable per connectar-se a l’ordinador o la pda, i la targeta movistar de contracte te el roaming de trucades i gprs activat.
  • càmara, per fer les fotos, mon pare i ma germana en feien però era un marron demanar-lis perquè fan coses rares per treure-les.
  • adaptador de corrent, indispensable per carregar tot l’equip electrònic

El modus operandi inicial havia de ser, connectar la pda a internet a través del mòbil usant blutu i gprs. Volia fer servir la pda per garantir que la transferència de dades fos mínima. I un cop connectada enviar el text escrit amb el portàtil a la pda, i penjar-lo desde la pda. Això però va tenir un petit problema, no podia copiar el text sencer desde el gestor de fitxers de text de la pda al navegador de la pda. es quedava tallat. Així que vaig intentar connectar el portàtil a internet usant el mòbil, el blutu i gprs (el mateix que la pda però amb el portatil). Però va fallar perquè no recordava com es configurava, així que amb la pda vaig haver de buscar a internet com fer-ho, la búsqueda tenia truco perquè només buscava les dades de connexió que sabia a quina web estaven. Un cop configurat, només havia de escriure el post, escollir la foto, connectar el portàtil al mòbil i dir-li al portàtil que es connectés a internet usant la connexió gprs del mòbil. Moc d’ànec.

Adjunto a continuació una fotografia de tot l’equipament necessari:

desplegament_medis.jpg

Com podeu veure, una fricada com qualsevol altre, però tranquils, intentaré superar-me.

Gràcies i bona tornada a la realitat a tots plegats.

6 thoughts on “Desplegament de medis o Making Off”

  1. no cal dir-te que ets un friki, oi? xD

    Maaaaaaare de Déu…

    (val, jo l’any passat anava igual que tu… Aquest any m’he dignat a emportar-me només el portàtil i el mòbil… Però la PDA la trobo a faltar!)

  2. Per cert, molt, molt, molt ben parit això de respondre tots els comentaris…
    Però crec que si ens convidessis a una birra… Llavors seria genial. ^^, aquest cap de setmana vaig a descobrir bars de Barcelona, ja t’explicaré si he aconseguit catar alguna birra bona, bona, bona i no la repugnant estrella (que no m’ha fet res però a mi no m’agrada… xD)

    (ja deus saber qui sóc, no? xD ^^)

Leave a Reply

Your email address will not be published.