Aparteu les criatures

Aparteu les criatures, ja he arreglat la bici una mica i haig de compensar d’alguna forma aquesta mania cervesera que m’ha agafat sinó corro el risc de quedarme amb una panxa tamany homer simpson familiar. Aixì que avui, a pesar d’haver baixat de Solsona plovent i de les amenaces de pluja he sortit amb la bicicleta cap a la universitat altre cop. De fet, siguem sincers, només em resisteixo a agafar la bici quan està plovent literalment, després acabo xop a casa/uni però be, això es un problema secundari. Avui era un dia especial, feia 5 anys exactes de que havia anat a classe per primer cop, de fet feia 5 anys que vaig coneixer l’Adri, la primera persona amb qui vaig parlar. I el més curiós de tot, és que sense voler me l’he trobat.

La meva pregunta és, i d’aqui 5 anys? Em sembla que avui mateix m’aniré a apuntar a alguna carrera per poder penjar un post similar d’aqui 5 anys.

Per cert, ho sento però lo de les fotos ha fet un pet com una gla, amb una mica de sort miraré de canviar-ho de servidor aviam si puc ja penjar totes les fotografies de l’estiu. I perquè no, també una foto de la meva estimada bicicleta. I apa, a dormir que demà toca anar a Girona i diuen que plourà ….

5 thoughts on “Aparteu les criatures”

  1. Ai, en bici!! que wai! passejar amb bicia la ciutat es una mica estressat per això, tot de gent que es creua i tota la pesca!

  2. Oh no, ja s’ha acabat passejar tranquilament per barcelona, hauré de tornar a agafar el metro?

    Molta sort a Girona!!

    PD: Puc plagiar-te el tema del post per al diumenge (que farà 5 anys que vaig començar jo)??

  3. words: la bici no la faig servir per passejar, la faig servir x estalviarme els embussos i la gent al metro.

    saforenc: serà que si, agafa el metro, però ja saps que et recomano la bici. pots plagiar-lo.

  4. … m’està entrant la gola biciclista i no vull, no vull que jo sé anar amb bici per la muntanya però per la ciutat és massa estressant.

    Buah, a mi el roce del metro mmmh m’encanta xD jajajaja

    No sé que vas a fer a Girona, aquestes altures ja hi has anat però igualment sort xD

  5. aleshores sempre es un repte canviar la muntanya per la ciutat.

    x cert, la reunió de Girona va anar amb el cul, però be, avui hi ha una altra reunió :P!

Leave a Reply

Your email address will not be published.