De la pils a la guinness passant per la Ribera

“Por favor, mantengan apagados los ordenadores portàtiles durante el despegue y el aterrizaje” i aleshores la gent pensa, “qui és suficientment friqui per dur-se l’ordinador???” i és quan els yupis, frikis i demés animals portatilitzats treuen les seves bèsties. Alguns per fer veure que treballen i d’altres per mirar una película mentre mengen un croisant de xocolata. En aquest cas però, la película s’ha hagut d’interrompre per veure com passavem ni més ni menys que per sobre Bagergue i la Ribera (de Varradós s’enten), Liat i companyia.

Tornant però a la temàtica del viatge, que es el que els lectors desitgen, Dublin a primer cop d’ull sembla una mica cutrillo. No ens enganyem, arribes a l’aeroport i sembla d’uns anys enrere, a més, els núvols que omplen el cel tampoc ajuden a alegrar gaire el paisatge :(. Mira que m’ha tocat poc el sol aquest estiu, al ritme que anem potser el tornem a veure d’aqui deu dies. Després de l’aeroport hem anat a buscar un Laguna, on amb feines i treballs hem aconseguit encabir el munt de maletes que duiem. Finalment ens hem atrevit a sortir a la selva que suposa un lloc de desviats (desviats perquè tenen certa desviació a l’esquerra a la hora de conduir). Sense cap novetat hem arribat a l’hotel, hem deixat les coses i cap a Dublín ciutat que hi havia gana. Hem anat a la zona del temple Bar, que seria una cosa així com el gòtic, però en petit i en Irlandès. Una zona amb molt molt d’ambient, amb musiqueta en directe, molt mono tot plegat. Hem pres posició en un pub, ens hem menjat derivats de porc i patata (com a alemanya) regat amb cervesa (com a alemanya). La diferència però, era que la cervesa no era una pils o una helles, era una guinness amb potència. Que ha entrat tota sola mentre anavem sentint una colla de borratxos deixant-se la veu. Demà no treballen?

La nostra sorpresa ha estat però quan a les 10 ens han fotut fora a patades sense saber molt be perquè. Quan erem fora, posava clarament: “entrada a majors de 21 a partir de les 22 amb carnet d’identitat”. Oooh, dèiem una menor de 21 amb nosaltres :S! Que li farem, així que amb la cua entre cames ens hem dedicat a passejar una miqueta pel temple bar (a pesar de portar el substantiu bar, és un barri de 4 o 5 carrers) i cap a l’hotel.

Demà toca més Dublín, mes notícies, cap al tard!

Per cert, les fotografies en penjo un parell de poca qualitat, quan torni del tot ja farà la galeria oficial.


Lloc on hem sopat al Temple Bar

Aeroport de Dublin

6 thoughts on “De la pils a la guinness passant per la Ribera”

  1. Oh…
    Esperem més notícies (i que no us tiren de tots els llocs com d’aquell pub)

    Que tal es veia la Vall d’Aran des de l’avió? Molt maco? Hi ha fotos?

    PD: Compte amb els irlandesos, tots (o si més no els que treballen amb mi) son uns borratxos

  2. saforenc: mes noticies tindràs. cada dia en principi. tingui o no internet a l’hotel. la vall d’aran es maca. Però es mes maca des de els cims.

    yaki: ui, ui, veig que no en tens prou amb la canya perfecte. veurem que s’hi farà.

  3. caram amb les birres, ja veig que serà impossible separar-nos d’elles, un com en comences… entre dinamarca, alemània, a barcelona i ara a bellaterra no paro. el tema comença a ser definitiu, la birra ha come´çat a formar part de la nostra vida.
    tot va quedar confirmat la nit a plaça del diamant on vem anar “a fer unes birres”, és el primer pas a un modus operandis del qual fins ara no en feiem us, pero que veig molt a prop, o millor dit, al meu entorn.

    weno, començo tard a llegir els posts de irlanda, pero weno, ja aniré fent

  4. O mais engrae7ado foi que o pessoal cotonmeu pouco no seu blog sobre o destino, mas na hora de falar le1 no encontro foi uma agitae7e3o sf3! Ontem gostei de tudo. Agradou-me muito a discusse3o sobre o lado bom e o lado ruim das coisas tecnolf3gicas, como o aplicativo foursquare para iPhone. Big Brother e, ao mesmo tempo, um servie7o positivo e fatil, de localizae7e3o etc. Dois lados (no mednimo) como tudo na vida, na verdade.Em meu je1 bem recheado caderninho, anotei as frases: o modelo ne3o pode ser armadura ; para inovar, e9 preciso trabalhar nas lateancias , e a do Fabio, junto ao debate sobre os coletivos inteligentes: Internet ne3o e9 meddia de massa .Quanto e0 primeira frase, falamos do cuidado que devemos ter: enxergamos o modelo em exemplos pre1ticos por vedcio do olhar (esta expresse3o eu tf4 usando agora mas acho que serve) ou os exemplos batem mesmo com o modelo? Ne3o podemos criar outra caixa para entrarmos, ne3o e9 a ideia. Mais uma frase sua, Nepf4: o modelo e9 uma diree7e3o; mais uma diree7e3o que um caminho .A discusse3o sobre a meddia tambe9m valeu e este1 valendo. Mensurae7e3o de acessos versus qualidade do contefado. O que o povo quer ver e o que o povo precisa saber, o papel da meddia, o novo papel da meddia, a educae7e3o, a nova educae7e3o um mix de coisas que precisam, na minha opinie3o, ser pensadas e transformadas juntas. Foi muito legal a sua colocae7e3o sobre, se o povo demonstrar interesse num caso, o jornal ter o papel de abordar isso de uma forma interessante e inteligente, levando em conta o que o pfablico deseja mas sf3 isso, acrescentando tambe9m.Queria ainda trabalhar mais a meddia e o nosso modelo.Se lembrar de mais coisas, coloco aqui!Bjs

Leave a Reply

Your email address will not be published.