Marxo

Ho deixo, això d’escriure un blog no té sentit, estic frustat, deprimit i amb ganes de saltar per la finestra, no tinc comentaris, la meva carrera com a blogger ha quedat estroncada, amb una mica de sort, si deixo d’escriure posts per lleis de la oferta i la demanda en pujarà el valor…..

És conya.

(marxo) A Irlanda. L’estiu s’acaba i res millor que fer-ho amb un viatge cap a les fredes terres d’Irlanda. Poca cosa us puc dir d’Irlanda ara mateix, a part de la guiness, les ostres i el whisky. Però tranquils, a pesar de que no tenim patrocinador, hem fet un desplegament de recursos sense precedent i intentaré mantenir-vos informats de les progressions en territori de pubs. Perquè si a Alemanya vam aprofundir en biergartens, aquí toquen els pubs. A més, l’anglès se’m dona lleugerament millor que l’alemany.

Us animo també a que comenteu, perquè a aquesta web hi falta la part més important, la opinió dels lectors (exceptuant les meravelloses i agradables yaki i words)!

Fins molt aviat….

3 thoughts on “Marxo”

  1. Bueno, mira que ja m’havies dit la teua intenció d’enviar posts sobre Irlanda, però quan he llegit el principi se m’ha encongit instantàneament el cor i, per què negar-ho, m’he sentit culpable.

    Ja que m’acuses de que no comento m’hauré de posar les piles i comentar més, però no tinc la culpa si la yaki i la words normalment comenten abans i millor que jo i aleshores em fa vergonya dir qualsevol tonteria.

    Passa-ho molt bé per aquella terra de gent estranya (i sé de que parlo, treballo amb un irlandé).

  2. Uoooooo!!!!! Nen no pares quiet eh, no pares… Ara que jo torno a estar 100% blogger, ainss ^^ Eno em posaré el dia de tots els teus posts…

    (no havia vist mai a ningú que viatgés tant… Jo també vull un erasmus, jo també vull, jo vull, jo vull!!!)

  3. saforenc: sempre cal llegir fins al final. L’altre dia als piratas del caribe, si esperes fins al final surt una escena especial.

    yaki: :$ bueno, un que és un cul de mal asiento … I els llocs que falten per visitar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.