Vull ser pilot

Està decidit, un cop hagi acabat la carrera, em faré pilot. D’aquesta forma podré fer aquestes fotografies, i total per tenir el tacte que tenen alguns pilots! #fis# Dos avions un mateix dia, i esperar-se 1 hora i algo al aeroport de Amsterdam i per postres quan arribo a l’aduana, el policia em mira amb una cara rara, … i pensa “tate, aquest es traficant” i res, em regira tot l’equipatge suposo buscant alguna cosa que m’impedeixi la tant anhelada entrada al país quadrat. I atenció, seguint la tònica, quina és la meva sorpresa quan el policia veu les tisores que hi havia a la bossa del portàtil!! Un tanto pels inspectors de Barcelona!

Aqui teniu les fotos: (clickeu sobre la imatge), atenció al avionet que em va dur de Amsterdam a Nuernberg, per mi que aquest servei es deficitari, a més de ser petit, anava bastant buit!

/viatgenuernberg

2 thoughts on “Vull ser pilot”

  1. Xavi, ho has tornat a fer?? Com va acabar la història de es tisores aquestes?
    Per cert, si feies el vol Amsterdam-Nurnberg, segur que buscava droga, pq seria bastant habitual en un tiu jove procedent d’Amsterdam, que portés “sustancias” de les que es fumen…xD

  2. És veritat, a bcn no estan gaire atents: jo vaig pasar amb unes claus, van pitar, i em van dir “adelante!”
    I a Amsterdam, després de treure’m tots els complements de sobre, vaig pitar i em van escorcollar fins que van veure q
    era per les sabates ¬¬
    M’alegro que hagis arribat bé, molt boniques les fotos des de l’aire!

Leave a Reply

Your email address will not be published.