Y un espacio chiquitito para vivir …

En el meu cas, no es pas un lloc petit però si que hi viurà. #fis# Aixi d’entrada jo diria que es força gran, els mobles estan posats sense ordre ni concert i segur que es podria aprofitar més l’espai, però s’hi està còmode. L’únic problema es que falta la cortina! I el sol aleshores em desperta ben de matí.

La cuina millor no la descric, que depen quines veritats digui potser el xino s’enfada … Però vaja, el dilluns farem una reunió i organitzarem temes de neteja.

Us poso aqui unes quantes fotos de l’habitació just de quan vaig arribar, aviam si després afegeixo fotos de com la tinc ara.

/habitaciostpeter

2 thoughts on “Y un espacio chiquitito para vivir …”

  1. Que quieres que te diga, de ventana pa fuera las vistas son joconudas, de ella pa dentro:necesita personalidad, pero siendo tu espacio, seguro que le imprimes la tuya en un tres i no res. Per altre banda, et diré que els monjos tenen els mateixos m2, pero ni tan nuevo, ni tan bonito.
    Ànim tio, el lloc es perfecte, el teu avi Pepe solía dir, que per escriure o llegir no feien falta molts m2, per k l´inspiraciò es trobe al carrer, i els de la foto son molt macos. Un altre dìa t´explicaré lo cojonudo de las vistas..

  2. Quan he vist la teva havitació m’he enrecordat altra cop de la meva, i un tremolor m’ha recorregut el cos. Només cal que la decoris una mica i hi coloquis les teves coses i la feràs teva, tu diu un que ara si sent com a casa, em sap greu que tots aquests comentaris arribin amb tant de retard i que potser ara ja no els necessitis perque ja ho has viscut tu tb. Joooooo ho sento, es que has anat a nurenberg en males dates!!!! Weno, jo ara ja he tornat al meu exili i podrem estar més en contacte i et podré explicar com em sento i comparar les nostres situació, i viceversa.
    apa ens truquem i en xerrem més de tot plegat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.