Qui està nerviós?

Són les 0:00 del dia D com ha dit el musi. Estàs nerviós em pregunten, i jo respon, una mica. La veritat es que crec que no sóc molt conscient de que marxo i realment tirar-me enrere ara mateix seria molt lleig dprés de les múltiples mostres de suport que he rebut. Especialment del Marc Querol, una persona que es sent tant enganxada a mi que ha necesitat tres cops per dirme adeu, l’últim cop ha sortit del meu cotxe com si ens veiessim al cap de no res. Però clar, tractant-se d’un home de món com ell, estic segur que en menys del que canta un gall el tinc a Nürnberg assetjant les primeres rosses que trobi. Després del missatge tant maco que m’ha penjat al post “trampa 22” no puc sinó donar-li gràcies mil cops per les vegades que m’ha fet riure amb les seves històries. és realment un “noi afortunat”.

Estic potser una mica massa nerviós i no se que escriure. Tant sols això, que moltes gràcies a tots i que com va dir Mc Arthur quan els japonesos el van obligar a abandonar filipines, Tornaré!

Aixi que estigui tingui internet donaré fe de la meva bona arribada.

Fins aviat a tots!

3 thoughts on “Qui està nerviós?”

  1. Pobre de tu que no tornis!!!
    Weno, ara jaa deus esta a nuremberg… Segur que cansat, pero ja veuràs com en un parell de dies et sents com a casa, o millor i tot amb totes les festes que dius que tindràs… i les dones, que encara no hi erets ja estves amb contacte amb una, predic que serà guapa i simpatica, zaragozana com el joel, sera com ell.
    weno despres escriure mes, que ara vaig a enseñar al rafa com va la laundry!!
    no et posis nerviós!!!!!!!!!!que tot t’hanirà bé!!!

  2. Sembla que faci 4 dies, i ja fa més de 4 mesos. I segurament els nervis i il·lusions que et vas endur aquell dia tornaran convertits en fets i experiències inolvidables, que espero que t’acompanyin sempre en forma de bons records.

    Que tinguis una bona tornada!

Leave a Reply

Your email address will not be published.