Ich bin Xavi, aus Barcelona

Introducció dita fins a la sacietat aquests 3 frenètics dies! #fis# El fet de dir Xavi, reforçant la X evita que d’entrada em diguin Javier (cosa que ja magrada), i el fet de dir Barcelona, a part de que queda molt be perquè Barcelona és una ciutat que ara està de moda, no m’associa ni a Catalunya ni a Espanya, i no poden sortir temes escabrosos i estatuitaris pel mig.

Aprofitant aquest post afegeixo algunes fotografies que ja he fet de Nuernberg

/primeresfotosnuernberg

5 thoughts on “Ich bin Xavi, aus Barcelona”

  1. hola wapu!!
    molt maques les fotos…però…petit comentari, què tal si li poses una petita anotació del que és? només és una sugerència :p jeje
    molts petons des de Barcelona (una ciutat de moda)

  2. Molts maques les fotos, però el més important del país no són els seus edificis, sinó la seva gent! No creus que falten fotos teves acompanyat de les teves noves amistats? Ci vediamo! Marc

  3. Estic d’acord amb el Marc, però crec que a més li falta el retrato del protagonista. El conseguirem veure fent una activitat?

  4. Suposo q les teves habilitats socials no van malament del tot pq estic al messenger pero no em respons. On estan els espanyols q surten per sota les pedres? I les alemanes q tal? No els hi va el rollo soc de barcelona, ja em podeu adorar?

    Aviam aviam, estarem pendents

Leave a Reply

Your email address will not be published.