Casa del Senyor Just o Casa dels Esquirols

En un incomparable marc muntanyenc es troba aquesta agradable casa de carns a la brasa i calçots.

El menjar es bo, i l’experiència dels cuiners fa gaudir els paladars més exigents. Uns calçots com deu mana i una àmplia varietat de carns a la brasa i entrants deixen l’estomac a punt per enfrontar-se a la dura setmana.

Conyes a part, moltes gràcies pel dia que vam passar tots (la Sara, el Guillem, el Salva -vingut expresament desde Gandia aquell matí, la Laura -que havia d’estudiar-, el Cristian, la Deborah, el Joel, l’Arantza -mai se com s’escriu :$-, el Marc, la Marta, la Núria i jo) i per la magnífica gimcana que em vau fer fer per la casa, i sobretot pel Quien és Quien!!!

Clickeu a la fotografia per veure la galeria de fotos seleccionades.

/gelida2432006

4 thoughts on “Casa del Senyor Just o Casa dels Esquirols”

  1. Mira que fer colar la casa com un restaurant!!
    Va estar molt bé, i això: els cuiners el millor!xD

  2. M´encante veureus tan independents. No estic d´acord amb el comentari del Guillem, quien sabe nada de nada? Las cosas son lo que queremos que sean o parezcan.
    Aprofito x feliçitar-te ara que el 24 no vaig poder, la teva dreça de correu… me lo devolvía todo.

    Espero que no et molesti aquesta intromissió.
    Bye Bye.. Betty

  3. Ans al contrari! Estic encantat que tothom posi comentaris a la web. Això es una web oberta a tothom, familiars, amics, enemics i gent extranya i no tant extranya la vida dels quals es creua amb aquesta web.

  4. I’m very surprised that there is only one (very bad) pitruce of one of the finalists (EL TAZO!!!!!!!!!) What’s up with that?And why are there so many pic’s of the bands that didn’t even make it further.I would have thought you would be promoting the winners . Hopefully this will be rectified after the next round of qualifiers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.