Tokyo dia 3: Yushukan, Yanasen, Ueno, Asakusa

Qui es queixi de la manipulacio de la historia es que no ha vist el museu de memoria a les victimes de  Tokyo. Un eufemisme per al museu de la guerra. En altres paisos se li diu pel nom, aqui no, fins al punt que a la matanca de nankin se li diu el incident de la xina, i a la segona guerra mundial la gran guerra de l-est de l-asia. Conyes a part, suposo que a la historia tot es questio de prespectiva, i la que dona el museu aquest dona una mica que desitjar. No es per entrar en detalls, pero el fue eta, es queda curt … El mes fotut de tot es que el museu te dos parts, la de pago i la que no, i a la de pago s-enten una mica les raons de la versio de la historia de la part gratuita. enfi, una mica curios.

Abans d-aquesta sorpresa (una mica anunciada per la guia), he pogut veure uns encants casolans, on la gent arribava amb el cotxe, obria el maleter i treia les coses que li sobraven a casa!

Despres de la visita al museu, he fet cap a Yanasen, una de les parts antigues de Tokyo, i quina diferencia! casetes de fusta, cementiris i temples entre les cases, una bona passejada ben diferent al que havia vist fins al moment per arribar al parc de Ueno. Tokyo presumeix de tenir molts parcs, pero els falta una cosa indispensable en un parc, un lloc on seure!! El parc de Ueno es un dels llocs predilectes per pasar els dies de caps de setmana, pero li falta alguna cosa per acabar de gaudirlo.

I al costat de Ueno hi ha el barri de Asakusa, una de les millors opcions per dormir perque esta ple de hotels i restaurants! Jo he sopat en un on m-he fet una especie de truita/pizza al moment! Abans pero he anat al tenple de Senso-ji, que semblava mes aviat port aventura, potser perque estava restaurat? potser perque a port aventura esta ben recreat? o potser per la gentada? Aixo si, per variar, entre tants asiatics, occidentals comptats amb els dits de la ma …

Ah, i com a ultim detall, avui n-hi havia MOLTS que treballaven a la oficina (els he vist sortir de bon mati amb les carteres).

6 thoughts on “Tokyo dia 3: Yushukan, Yanasen, Ueno, Asakusa”

  1. After looking into a few of the blog posts on your blog, I seriously like your technique of blogging.
    I added it to my bookmark site list and will be checking back soon. Please visit my web site
    too and let me know your opinion.

  2. Summoners that disconnect while CCed will now properly run back to base.
    If you have any questions, use the League of Legends forums.
    If you find yourself getting nuked down by burst AP champions, get Maw of Malmortious.

Leave a Reply

Your email address will not be published.