Temps canviant!

El viatge havia comencat ben d-hora a l-aeroport de Barcelona. Un cop he arribat a Munich he llogat un cotxe i m-he dirigit per autopista fins a Salzburg. Viatge que hagues estat avorrit, si no fos perque de cop i volta se-m va posar un BMW davant, em va encendre unes llumetes i em va obligar a parar. Despres de comprovar documentacions, em regirar a mi i al cotxe en busca de drogues i armes ….

Un cop a Salzburg, t-adones que tot i que deuen passar un hivern dur, a la primavera esta ple de terrasses i bancs que la gent aprofita per prendre el sol. Es una ciutat molt arreglada i neta, i plena de edificis de fa uns anys. Tot amb un cert ambient Mozartenc (hi ha la casa on va neixer, la casa on va viure i esta plagat de botigues que venen les mozart kugeln, una especie de xocolatines).

Tot i el sol que es gaudia, mentre estavem passejant per un dels parcs enormes, ens va sorprendre una tempesta que no parava i que ens va obligar a refugiarnos en un albert, on unes dones molt culturitzades ens van explicar les ultimes novetats sobre la monarquia espanyola que havien llegit al “Hola”.

Quan ens vam poder escapar, vam correr a agafar l-autobus i refugiarnos una estona a casa. Despres vam seguir passejant per uns jardins i la vora del riu i finalment vam sopar en una Brauerei, on vam poder degustar especialitats del porc amb Semmel Knodel :).

Vam acabar amb una animada conversa en alemany amb les companyes de pis, que ens van explicar que feia temps havien tingut un company de pis frances que havia obert un coco amb el microones (be, el microones tambe l-havia obert).

One thought on “Temps canviant!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.