Stari Most

El pont que es veu a la foto es la gran atraccio de mostar, construit sobre el 1565 fou un punt important del comerc entre orient i occident i tot i aguantar la segona guerra mundial, els bosnis croats el van destruir el 1993 en un dels moments de tensio entre bosnis i croats.

A finals de la guerra, la ciutat estava en ruines completament a causa dels bombardejos, pero per la importancia historica del pont, la unesco i la unio europea van posar un munt de calers per reconstruirho tot. Ara es un poble encantador llest per atrapar els turistes a la seva xarxa. Per sort es novembre i hem pogut passejar entre una boirina que li donava misteri sense que ens atosigues ningu.

Com a punt gracios, el cambrer del restaurant on hem anat ens ha intentat colar moneda croata (cunes) a la hora de tornarnos el canvi ….

Ah i l-altre timo del dia ha estat per llogar el cotxe, a partir del 15 de novembre es obligatori agafar els pneumatics de neu, 4 euros (i pagavem 25) al dia …. Que dius, si ni el tato es posa el cinturo, segur que canvien els pneumatics!

Leave a Reply

Your email address will not be published.