Arribada a Mostar

Despres de continuar per una carretera que seguia un riu completament rodejat de muntanyes (amb algunes amb neu als cims) hem arribat un cop ja s-havia post el sol a Mostar.

Per no complicarnos hem anat a buscar un hostel que ens havien recomanat al que estavem a sarajevo, estava una mica allunyat del centre, pero quan els hem trucat, la dona ens ha vingut a buscar amb el cotxe! (i aixo que estava al costat),

Un cop a casa seva i despres d-havernos ensenyat les habitacions ens ha mig obligat a prendre un te o cafe i un pastisset, i a conversar amb l-altre hoste que tenia (un corea de viatge per europa del est) mentre ens preparava les habitacions.

El lloc en questio es molt agradable, i per les parets esta ple de dibuixos amb agraiments i reconeixements al millor hostel de bosnia. El esmorzar esta inclos, aviam que tenim dema!

Petit detall, mentre feiem el cafe, ens hem hagut de fer un lletreret amb el nom (i dibuixets si podia ser) amb retoladors (ens ha portat un cosi de retoladors de colors) pel llit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.