Creperie Bretonne

Els postres del mexicà comentat anteriorment no eren res de l’altre mon, així que l’Elies i jo ens hem disposat a buscar un crep de xocolata a les 12 i escaig de la nit. La cerca amb l’iPhone ha determinat que estaven massa lluny i tancaven massa aviat. La meva mare havia comentat l’existència d’una creperia molt famosa vora la plaça Molina. L’hem trobada passant amb el cotxe, i després de aparcar sense gaire esforç hem entrat, a un quart d’hora de tancar, obsessionats amb un Crep de Xocolata, la carta només ha sertit per constatar que el tenien de xocolata negra.

Sembla que els 40 anys d’experiencia (ens ho ha comentat el cambrer) es noten a la hora de fer creps. Estava molt bona i pot competir en preu i gust per les del final del carrer verdi. La situació exacta es al Carrer Balmes 215, si busque al Google surt una moderneta del port, aquesta es un rato més autèntica, podeu veure-la al google street-view.

Bar Panchito

A prop del creuament entre el carrer Copèrnic i la Ronda General Mitre hi ha un petit bar mexicà que aprofita realment cada metre quadrat del local. Els plats que hem pogut provar estaven deliciosos (jo no soc cap amant ni de la cuina picant ni de la mexicana), be, las fajitas pastor picaven una mica massa. Hi havia força ambient i es veia com les coses es cuinaven allà mateix. Només dir que per poder menjar ens hem hagut d’esperar mitja hora (que hem passat a un bar del costat on hem degustat unes braves molt curioses) i que hi havia cua fins les 11. Els preus estan força be, plats petits però que omplen més del que semblen per uns 4  a 6 Euros (l’excepció eren unes fajitas o tacos de costilla que estaven deliciosos però que valien 10 Euros i ens han desviat el compte final). Amb tot, es pot menjar per poc més de 15 Euros per persona.

Buscant a internet el Bar Panchito, he descobert que es una cadena i que a la seva web es pot veure on estan el local on hem anat (Carrer Vico) i altres locals també situats a la zona alta.

Més que recomanable (i el lloc per aparcar sobra).