MashUp a dia 19 de octubre

Feia dies que volia postejar, però tampoc tenia cap gran tema sobre el que escriure més de quatre linies. Així que de moment farem un resum de tot plegat:

  • Dexma: estic treballant a marxes forçades per deixar enllestit el que serà la dexCell Stack, de moment no es pot revelar gaire cosa, però deixarem entreveure que tindrà un parell de solucions força innovadores davant de altres stacks de comunicació de wireless sensor networks.
  • Web: com podeu veure, estic poc a poc treient el suc de les 3 columnes de la web. A l’esquerra podeu trobar els meus feeds compartits de google reader, un tag cloud dels meus links de delicious i també una llista dels últims links de delicious. Se que es mes còmode llegir desde RSS, però us convido a visitar la web de tant en tant per aprofitar les columnes aquestes. Per als lectors àvids de RSS peti qui peti, el delicious està programat per postejar un cop al dia la llista de links que he afegit aquell dia. Intentaré trobar un plugin de wordpress per fer-ho un cop a la setmana i ser menos “anoying”. Al final m’he decidit per gallery2, espero acabar la integració un dia d’aquests.
  • Jovenes en red, potser ja ho havia comentat, però el govern donarà de forma gratuïta hosting i un domini.es a tots els joves menors de 30 anys. Jo tinc una alternativa, que torni a legalitzar el botellón, amb el que s’hauran estalviat els joves en 3 caps de setmana donarà per comprar un domini .es, .com o el que sigui i redirigir-lo a un compte de blogger. Per als abstemis i menos fiesteros es pot optar per abaixar el preu del transport públic.

I per ara, res mes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.