Bar Bocatini

L’altre dia vaig anar a veure “comeme el coco negro” de la Cubana. Treient les estones en què abusaven de la canço i el ball (a mi no m’acaben de fer els musicals) la obra va ser força divertida. Però el que volia posar de relleu aquí es que s’havia d’estar a les 9 al teatre, i jo no havia tingut temps de menjar res perquè just havia acabat de pintar al nou local de dexma. Després de una mirada ràpida als voltants del teatre coliseum semblava que no hi havia res mes que els bars pijoleros de rambla catalunya a vessar de gent. Però una mirada més en detall em va descobrir el “Bar Bocatini”, just a l’altra banda de la vorera, on em van servir un entrepa de truita de patates prou generós per 2.35 Euros. Senzillament crec que son locals que fan una funció social i cultural molt més enllà del que ens puguem arribar a imaginar.

Moraleja: quan tinguis gana sempre hi haurà un Bar cutrillo a menys de 300 m que et servirà un entrepà per quatre duros. La mitjana, opcional.

3 thoughts on “Bar Bocatini”

  1. No acabo de comprender que califiques de “pijoleros” a algunos locales de Rambla de Catalunya y después, lo hagas de “cutrillo” al Bocatini. Tal vez te falta información: Además de los precios “generosos” de los bocadillos, como el de tortilla que degustaste, puedes encontrar, a la hora de comer, fideuá, pastas, arroces, dos mil ensaladas buenísssimas, carnes de Gerona, pescado fresco….con el respaldo de una exquisíta atención por su dirección y el mejor cocinero del Eixample. Además, sí es verdad que el local no es grande en cuanto a metros cuadrados se refiere, se encuentra recien reformado (2 años), sus acabados en madera son impecables, su pulcritud inmejorable y, como bien dices, sus precios son asequibles. De “bar cutrillo” no tiene nada. Un saludo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.