dv1670EA Keyboard

Fa ja quasi un mes i mig, la tecla enter del meu teclat (amb el que estic escrivint ara) es va trencar i va saltar. No la he pogut tornar a col·locar. Aleshores va començar un viacrucis entre el servei tècnic de HP i el corte inglés per veure qui es menjava el marrón de la garantia i aquestes coses. Al final vaig concloure que havia de dur-lo al corte inglés, que ells ho enviarien a HP i que ja es veuria si ho cobriria la garantia (ja que fa més d’un any que vaig comprar l’ordinador). M’asseguraven que trigarien entre 3 i 4 setmanes. No se que em feia més por, si estar 3-4 setmanes sense ordinador (i que m’el tornessin formatejat) o la possibilitat de que em clavessin un pal.

Aleshores buscant per internet vaig trobar que hi havia gent per ebay que venia tecles de portàtil. Tot i que eren relativament barates (10 euros enviament inclòs), no he conseguit trobar-ne de la versió europea. I avui, en un moment de inspiració he trucat a HP i els he dit “quiero comprar la tecla enter de un portatil”, després de una petita confusió inicial, en menys de 3 minuts tenia escrit sobre un bloc el telèfon d’una empresa que ven peces de portàtils HP. Senzillament espelusnant. Em pregunto, perquè no m’ho van dir de bon començament?

En fi, ja he demanat el teclat (sencer) que em costarà 30 eurets i m’arribarà en 15 dies.

Moraleja: si vols ser ben servit, feste tu mateix el llit.

2 thoughts on “dv1670EA Keyboard”

  1. Symptoms may include eye pain, fever, asthma, rashes and
    intestinal cramping. Whether it’s in your neck, back, feet,
    or any part of the body, our bodies should not hurt, and we should not have to compensate for pain. Sometimes, more than one
    viral culture test may be requested by the physician to diagnose herpes
    infection as the lesion may have very little active virus and the
    test may produce a ‘false negative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.