Buits Ilegals

Doncs be, com m’ha fet notar el guillem, a la foto que he penjat a l’anterior post, es pot apreciar la senyal de prohibit aparcar. Però atenció, perquè aquesta senyal va ser posada mentre el cotxe estava aparcat, tal i com demostren les dues fotografies. La primera es de la una del migdia. La segona és de les 8 de la tarda.

imagen020.jpg

buitlegal.jpg

6 thoughts on “Buits Ilegals”

  1. Coneixent al Xavi.. segur que és al inrevés… la del senyal és a les 13h i la de les 20h és despres de que ell mateix l’hagi arrencat. 😛
    És un nou mètode, d’innovació de guerrilla. jeje

  2. What? Això fa tuf, nen!

    Al post anterior deies, copypastejo: “Per si de cas passava algun urbano caragirat, he fet fotografies del cotxe just després d’aparcar-lo.”. Just després d’aparcar-lo, maco. De la una a les vuit van set hores de diferència.

    Les dues versions de la història no quadren.

    A part, amb l’angle que has pres la nova foto, podria ser que el signe de prohibit aparcar estigués fora d’enquadre, talment com si haguessis fet la foto ad-hoc, al dia següent, a la una, com per a fabricar proves falses…

    La hora d’aquest darrer post és a les 3:55 PM, et dona perfectament temps d’haver fabricat la coartada falsa.

    Que vagis aparcant en senyals de prohibit fer-ho sense donar-te compte, doncs passi, però que a sobre en fardis al teu bloc no té preu 🙂

  3. marc: quin concepte tens de mi! llàstima que no tinc una serra i un pot de pintura, perquè sinó acabava amb tota la zona verda :P!

    pere: cada dia faig servir la bici, per un dia que vaig en cotxe ….

    christiaan: cert, vaig penjar una foto que no tocava, però perquè no vaig donarme compte de que ja havien posat la senyal :P. D’altra banda para todo lo demas, mastercard!

    (es una simple tècnica publicitària pq vingui mes gent!!!!)

  4. Lo sorprenent és… com collons se t’acut fer la foto d’abans!!! (suposo que per demostrar el buit legal, i això ho diu algu que fa una foto a la matricula dels cotxes propers quan aparco en “caixes de mistos”, per si m’aixafen el cotxe)

    Podries enviar-ho a l’ajuntament amb un “jaaaa jaaaa, :P”

  5. jajaja es ben curios! i q fesis les dues fotos tb tela!

    Petonets

    PD dema marxo cap a menorca ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published.