Bellaterra

Doncs si, ahir divendres i avui dissabte he pujat a Bellaterra, altrament dita Universitat Autònoma, i no ho he fet pel paisatge, que és força interesant i variat, sinó per un curs d’emprenedoria al qual em vaig apuntar de rasquis a petició del Joan. Tot s’ha de dir que no anavem excessivament receptius, però el curs de Creativitat que hem fet aquests dos dies ha estat una experiència força divertida. Un tal Mauricio ens ha estimulat la creativitat, no es que no la tinguessim estimulada, però ens l’ha reconduit. I per l’aventura que ens acompanya ens serà molt útil.

Com a apunt de transport, dir que vaig sufrir lleugerament les aglomeracions dels Ferrocarrils quan pugen cap allà. I mentre baixava em vaig recordar de cert dia que vaig tornar-ne en un estat particular. Avui he pujat amb el cotxe, i ha estat el tercer dia de la setmana que he fet la arrabassada. Crec que els pròxims dies aniré per l’autopista com tothom.

Per cert, se que es una tonteria xo al final he contestat tots els comentaris pendents. Ja que tinc pocs i selectes, els meus apreciats lectors es mereixen una atenció com deu mana ;)!

I ja per acabar, he trobat això al goear aquest, i com els que coneixeu podeu imaginar, no me n’he pogut estar.

5 thoughts on “Bellaterra”

  1. Bellaterra? xD Allà hi tinc un cosí estudian… aiiiiiiiiiins a mi l’autònoma només em sona de la festa que any rere any em perdo…. Cagun déu!

    [Ah! Per cert… Arribo ara mateix de Gràcia… Cagundena m’ha enamorat aquella zona! :)]

    (i després em queixo del meu poble…. jo jo jo )

  2. abril: no crec que sigui possible concevir una festa de l’autònoma com deu mana sense tu.

    deja: diguem que mes d’un cop es present ….

    words: per la gespeta?

  3. Comentari 1:

    Amb l’r19 per la arrabassada… noi, i l’audi d’empresa què?? (com a cotxe petit eh??)

    Comentari 2:

    Certifico, no hi ha cap dels k-7’s (allò que ja no es fa servir gairebé) que no inclogui “Por”

    Comentari 3:

    No he anat mai tampoc a l’autònoma a les festes, ara si bé recordo quin va ser el primer cotxe que vaig agafar després de treure’m el carnet… va ser tornant de Bellaterra… (si, comentari irrellevant :P)

    Salut!

Leave a Reply

Your email address will not be published.