Vitalitat

L’altre dia vaig conéixer en persona a una de les persones que comenten molt sovint en aquesta web, l’abril plank (persona que té un nom real i jo crec que sempre l’anomenaré d’una altra forma). El que em ve a la ment quan recordo la conversa que vam tenir (on per certes circumstàncies no hi haver birra, sinó cacaolat i nestea) és vitalitat, vitalitat i ganes de fer coses, de passar-ho be, de coneixer en fi, molt d’entusiasme.

No és la primera persona amb la que quedo havent-la conegut prèviament per Internet, i s’ha de dir que això sempre es una experiència una mica extranya perquè no saps quin tipus de psicòpata et pots arribar a trobar, en aquest cas desconec encara si es una psicòpata (jo apostaria clarament per un NO);), però de tota forma dona gust parlar-hi :P.

El pròxim cop espero que vinguis amb patins i així podrem començar ja la ruta turística, en la recerca de la canya perfecta.

4 thoughts on “Vitalitat”

  1. jajaja vitalitat diu… xD i estava ultracansada de l’examen, que bo!

    Perdó eh, és que un dijous no podia permetre’m el luxe d’arribar a casa olorant a birra. Però el pròxim cop quedem un divendres i… será otro cantar! O shi! xDD jajaja

  2. Your feet swell during running, as much as a full shoe size.
    Plantar fasciitis can be treated with rest, orthotics, anti-inflammatory medications, steroid injections and
    sometimes surgery. A podiatrist may recommend you wear Plantar Fasciitis
    shoes in Dallas TX to relieve foot pain.

Leave a Reply

Your email address will not be published.