Mindundis i dietes equilibrades

Només un 7% dels joves catalans segueixen una dieta equilibrada alhora d’esmorzar, jo, evidentment sóc un d’ells. Aquesta notícia estava al diari que estava llegint aquest matí al bar "el Molí" de Tornabous mentre em menjava uns ous ferrats amb llonganissa a les 9 del matí. Reconec que la cervesa m’ha temptat, però a part de que podia denotar alcoholisme, havia d’agafar el cotxe per continuar el viatge cap a Bagergue per vigilar les obres del jardí durant un dia. I es que avui parlarem de Mindundis, tornant una mica al tema gastronòmic i recordant el mindundi del Ferran Adrià i del qual reclamem la tornada immediata. Doncs be, a Bagergue hem de fer algunes coses al jardí i per això hem contractat els serveis d’un paleta, li direm C. Aquest paleta, té un mindundi de nivell 1, que li direm M. Aquest tal M creiem que ha subcontractat les obres a un mindundi de nivell 2, el tal S. Fins ara, estavem en territori, diguem-li autòcton, el tal S que és d’algun lloc d’Espanya, en realitat es jefe de quadrilla de mindundis, així que ha designat al mindundi de nivell 3 l’execució de les obres, mindundi de nivell 3, a qui direm Ma, es en realitat el que sap més castellà d’un grup de rumanesos, que serien tots mindundis de nivell 4 (a excepció de Ma). Els problemes sorgeixen quan el meu pare envia un mapa molt xulo i ben explicat a C, aquest explica la interpretació del mapa a M, que al seu moment envia el que li sembla a S o directament a Ma. Com podeu suposar, cada cop que hem pujat hi havia coses mal posades o certes discussions estètiques, i es que potser a rumania no acaben donar la importància necessària als dissenys i els acabats. Per si fos poc, també calia arreglar la font de la plaça, per això hem trucat al lampista, A, a qui hem explicat el que voliem i ens ha dit, guai, ho faré a la tarda, aleshores ha cridat al seu mindundi (sudamericà) i li ha explicat el que nosaltres li hem explicat. El millor de tot ha estat quan el meu pare li ha dit "fins a la tarda" i el tal A li ha dit que ell no vindria, que pujaria el mindundi sol. Per si fos poc, per acabar això de la font cal un paleta, i M s’ha obert a posar els seus mindundis a mindundar, no vull saber com acaba la font si es barregen els mindundis d’una banda i altra. En fi, el sistema sembla que es massa complicat per la meva comprensió.

Jo per si de cas, buscaré algun mindundi per escriure posts a la web ….

9 thoughts on “Mindundis i dietes equilibrades”

  1. Sabia que vivim a un món de mindundis que curren, i Ferrans que s’enbutxaquen la pasta. El dels mindundis intermediaris m’ha sobtat una mica, el món està boig.

    Per cert, per un preu no raonable jo et puc mindundar posts.

  2. Coi al final la que necessitarà un mapa per entendre-ho tot seré jo! però em sembla que li encarregaré al mindundi dels mindundis de un mindudi d hawai perquè ho fagi per mi 😛

  3. jajajajaja. mare meva quant mindundi suelto passant feina a altres mindundis!! es q… a Bagergue stan massa ben acostumants quan hi ha neu a les muntanyes, calerons a la butxaca… pero una cosa mmmm ous i llonganissa per esmorzar, vols dir q seria sinonim de dieta equilibrada?
    ptunitus

  4. saforenc: posa preu i parlem. No fer outsourcing avui en dia està anticuat.

    words: el pròxim cop posar el organigrama dels mindundis.

    gudulina: no miraves polònia???

    abril: pq us estranyeu d’aquesta paraula?

    deja: evidentment, ous i llonganissa es una dieta equilibrada. Tothom hauria d’esmorzar això! Diria una animalada però me la callo.

  5. eval(ez_write_tag([[300,250],’brighthub_com-medrectangle-2′]));.

    Any kind of injury may affect the foot such as fractures, bruises or trauma.
    Only a small percentage of the population is born with foot problems, the American Podiatric Medical
    Association believes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.