Camins d’arribada

Un 36% de la gent que arriba a la pàgina web (avui no és un bloc) ho fa a través de Google. Jo no tenia aixo que teniu els de bloc.cat per veure amb quines paraules clau us troben, així que vaig haverme de posar un tinglado de google, que a part d’aquestes coses, et dona molta més informació, fins a cert punt una mica agobiant. L’altre dia estava mirant les paraules per les quals s’arriba (o s’ha arribat algun moment) a la meva pàgina web.

Per una banda tindriem l’estrella: “xavier orduña”, que fins a cert punt és normal i m’agrada i tot, malgrat que em recorda en tot moment de que no puc rajar de certes coses perquè qualsevol que busqui xavier orduña al google doncs acabarà trobant les animalades (o veritats) que puc arribar a dir. Tant parlar d’anonimat al projecte de fi de carrera i em trobo amb un petit dilema aquí mateix. Després tindriem les relacionades amb la cuina com: “mousaka” (que em queda deliciosa), “recepta salmo”, “recepta pasta”, “xampinyons”, “sopa de verdures”, i d’altres delicies que surten les fogons. Especialment reveladora la de: “com fe +all amb oli i llet” només de pensar-ho se’m remou l’estomac.

Després tindriem les una mica més de oci com: “mapa dublin”, “barcelona locals oberts 24 hores”, “casa de pizzas”, “fotos parada porc senglar” (em pregunto si va trobar el que buscava), “os panda fotos” (es deuria desilusionar quan va veure que era un restaurant), “rollo de estiu”, “gelida restaurant” i algunes similars.

Però ja si us plau passem a les que s’enduen la palma:

  • on trobar ceps (al google no carinyo).
  • upc carrer urgell (no em buscaven a mi, sinò a la yaki).
  • dies per anar a buscar bolets. (obsessions malaltisses).
  • estik jets (sense comentaris).
  • nuernberg xavier marion (mira el pillín que sabia què buscava, llàstima que hi ha molt poca chicha).
  • xavi alemany (res d’especial però qui va arribar així es va llegir 38 posts, un crack)
  • marion suquet (aquest, a falta de chicha buscava suquillo)
  • quan surten els bolets (a la primavera).
  • grapadora molt alemana (que algú m’expliqui el “molt”).

En general però, hi ha certa repetitivitat amb el tema bolets i cuina, cosa que em fa sentir orgullós i alhora precabut, perquè ves a saber com pot interpretar la gent les meves receptes i ves que no acabi amb un mal de panxa i jo aquí pregonant el meu nom als 4 vents.

Per cert, les fotografies tornen a funcionar, quan em ralli un rato del PFC prometo penjar series senceres de fotografies perquè ja surten si fa no fa les mateixes.

Apa siau, l’anonimat i la confiança m’esperen.

12 thoughts on “Camins d’arribada”

  1. Surten més bolets a la tardor que a la primavera, però bé, a la primavera pots trobar la preciada múrgola!!!

    Per cert, interessant tota aquesta informació, i com ja t’havia dit: fa una mica de por que puguin controlar tantes coses.

  2. Surten més bolets a la tardor que a la primavera, però bé, a la primavera pots trobar la preciada múrgola!!!

    Per cert, interessant tota aquesta informació, i com ja t’havia dit: fa una mica de por que puguin controlar tantes coses.

  3. Bolets a la primavera?… Ok, ok, no dic re. Segurament que també en surten… xD en fi, l,anonimat amic és un tresor només obrir un bloc es perd… xD

    Som uns exhibicionistes, això també!

  4. Visca el exhibicionisme!!!

    A mi lo més original que m’han dit (buscat) és “conductor novato”, cosa que (els meus traumes a part) és fals.

    Opinaria sobre bolets, però no tinc ni idea! Els de llauna estàn al super tot l’any!?! (ho havia d’intentar)

  5. osti jo sóc de blogger i no sé com es mira tot això…em pica la curiositat :P. Però com q els q conec no saben q tinc un blog dubto q m’hagin intentat buscar…

  6. Per a mi el blog s’ha convertit en una nova manera de diari, on plantejar idees, histories o simplements explicacions que et venen al cap. A mi em va donar la direcció un amic i m’explicà com n’era d’interessant…:-D I tant que ho es!!!

  7. guillem: múrgoles, deu meu, donen unes quantes voltes als ceps i rossinyols.

    abril: (em permetràs amiga meva de posarte només abril) a la primavera surten les múrgoles, la cerca dels quals no es adequada per a miops, potser haurem de fer un alcim anonim …

    saforenc: això em recorda a les pizzeries, que es divideixen entre les que et posen xampinyons de llauna i les que te’ls posen frescos.

    sir william: a irlanda vam trobar bolets tb.

    gudulina: ves a http://www.google.com/analytics allà trobaràs tot el necessari per fer aquestes animalades. molt molt complicat no es. si cal t’ajudo.

    cucalella: ara m’he perdut :$, quina direcció? quin amic? el teu blog si és interessant :P!

  8. Es clar QUe surten bolets a la primavera,les murgoles o les carreretes(camasecs) per exemple.Depenen de la climatologia,es poden trobar tot l any si plou y no fa molta calor ni molt de fred.

  9. Hammertoes have long plagued the human foot, causing pain and discomfort in shoes.
    The mother will nurse them for 3-4 months until they are able to swim on their own. Ill-fitting shoes may also cause pain because they tend to squeeze the foot, causing the pressure inside the increase.

Leave a Reply

Your email address will not be published.