Jurasic Park + Computació paralela

Sabieu que Babbage ja va predir la computació paralela? Vaia crack. Per als que no sapigueu qui era Babbage, dir-vos que es un anglés del 1800 i pico que va dissenyar el primer ordinador de la història, que no es va arribar a construir per falta de finançament, doncs aquest home ja va predir coses que avui son ben naturals (navegar per internet i escoltar música alhora).

Això ho vam aprendre al Science museum, juntament amb altres coses, però la veritat és que el museu al final cansava una mica. Faltava alguna cosa … Nosaltres :P? Després vam anar cap al Natural History Museum on ens vam perdre entre dinousaures, fòssils, terratrèmols i mamífers. Els mamífers però al final es van fer aborrits, tots allà disecadots els pobres. Feien pena, m’agraden més al plat que dissecats.

I a la nit, a menjar una truita de patates a ca la Nekane, ja ho trobava a faltar …

I l’endemà si no sona la firealarm …. Tate britain i tornada a la pseudorealitat.#fis#

2 thoughts on “Jurasic Park + Computació paralela”

  1. Juss… Com desitjo estar jo ara mateix en una realitat paral.lela… (només sona al meu cap que queden 3 setmanes i cap a casa! xD).

    Deu molar el museu aquest del Natural History Museum

  2. Hola,

    Pero aviam, aixo de l’ordenador no ho havia inventat un tal Ramon Llull???;P Si no, pregunteu-li al Marc Q, que us ho explicara de bon grat!,

Leave a Reply

Your email address will not be published.