Bath, Thames i Festha

Ha estat una llàstima però no he pogut escriure el viatge al dia, no he tingut accés a internet tots els dies i els altres estava cansat, què hi farem, continuarem doncs on ens haviem quedat.

Bath és bonic, ciutat petita enmig de les muntanyes que desmonta el mite de que anglaterra és molt plana, senzillament és plana. Les cases són una mica més mones que a Reading i sembla que hi hagi una mica més d’ambient. De totes formes el dia assolellat i l’excelent guia que em va acompanyar (moltíssimes gràcies Anna!) segur que van fer molt.

Després de tornar de Bath, vam anar amb l’Edu a veure el Thames quan passa per Reading, tot seguit al Tesco, supermercat per excelència amb els seus Tesco values (algo aixi com Alcosto però en anglès). I finalment a buscar el kebab de torn per anar-lo a menjar a casa la Nekane. Per cert, jo també vull una casa d’estudiants enlloc d’un pis d’estudiants, té molta més gràcia. Sobretot el jardinet.

I per acabar el dia vam anar al Purple Turtle, pub per exelència de Reading on m’ho vaig passar d’allò més be, teta que dirien alguns.

L’endemà, … Resaca a Londres!#fis#

One thought on “Bath, Thames i Festha”

  1. Caram amb guia hi tot!!! Hi ha una cosa digne de destacar el mon Erasmus, i que no havia pensat que podia ser tant curios, i es el tema dels supermercats.

    Del pais on sigui l’erasmus tothom te alguna cosa peculiar a explicar.
    Es força diveritit. Per exemple, ara mateix em be el cap el primer dia que vaig arribar a dinamarca, l’experiencia al Netto va er brutal, estik segur que ni el xavi, l’arnau, la mireia i jo vai oblidarem la mevaa cara ni el pena que feia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.