Musi, Ice i un seductor nat

Què tenen en comú aquests tres pseudònims? La data d’avui podria ser una pista, és Sant Marc! Així que aprofitarem per saludar i felicitat a tots els Marcs haguts i per haver, perquè, a part de aquests tres genials Marcs, un telecinèfil, un trastero consumat i una matemàtic èlfic (si no és èlfic poc, li fanta, si més no friqui) hi ha molts més altres Marcs. I es que realment Marc és un nom força comú, almenys a la meva vida n’he conegut bastants. és més, estic segur que vas a un parc aleatori, en un moment aleatori, aixeques una pedra aleatòria i et surt un Marc conduint un peugeot 307 (on en el seu defecte un vulgarcito, alias ibiza negre tdi 3 portes).

Resumint: Si el teu nom és Marc, sente’t felicitat, si el teu nom no és Marc, obre la guia de telèfons, busca un Marc (no et costarà més de 10 nanosegons, temps estandaritzat entre Marcs), truca’l i evidentment felicita’l, hauràs fet la bona obra del Marc, ai del dia.

I ja per acabar, l’apunt dolent del post, tal com es va fer a alemania davant la invasiò de Marcs que tenien, hem de canviar-los també el nom i cridar-los per Euros? Això lligaria amb la frase, qui té un Marc té un tresor, i ni ha que deixe’n que se’ls escapi de les mans!

#fis#

4 thoughts on “Musi, Ice i un seductor nat”

  1. No sé perquè m’hi he sentit al·ludit, i m’ha fet gràcia, ves per on… llegeixo els posts però mai hi col·loco el comentari… avui serà doncs una excepció.
    Gràcies per la part que em correspon, molt maco el text.

  2. Hola Ice
    no saps per què??
    pot ser per què el titol diu Ice??
    Felicitacions també de part meva que no ho sabia que avui era Sant Marc.

  3. snif snif que maco! 😛

    no m’havien mai calificat com a èlfic, veig que vaig evolucionant exponencialment en frikisme (H)

    agraeixo infinitament el detall de la felicitacio, pero noi, si consideres que jo soc un tresor, tens un problema 😀

    i el comentari economic molt molt currat, nomes espero que a ningu se li acudeixi deixar-me al banc central a sobre el taulell a canvi d’unes monedes 😛

    apa siau, i felicitats a tot marc que pululi per la web 🙂

  4. Xavi, crec que és un post ben maco, però després del que m’acaba de passar… Dius que Marc és un nom vulgar alhora que parles de tresors. No sé si seré mai un tresor autèntic, però hi ha persones que apreciem i que fins i tot hem arribat a estimar que sí que ho pensen. La satisfacció que una d’aquestes persones t’ho digui no té preu. Demà suspendré, però ara, sóc feliç. Espero suspendre molts exàmens xavi, serà bona senyal! Una abraçada molt forta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.