Conspiració catalana

Es senten veus últimament de que el país (Catalunya) o la llengua (el català) tenen els dies comptats. Que sucumbirem tots plegats sota la globalització i la nostra cultura es difuminarà gràcies a certs agents exteriors. No ens deixem enganyar per aquests ocells de mal averany, els catalans portem uns quants anys marcant territori i tenim la clau per subjugar tots aquells que ara ens volen oprimir. Ells encara no s’han donat compte, però existeix una conspiració que encara no s’ha descobert.

L’altre dia, buscant com descongelar l’ubuntu, vaig anar descobrint detalls sobre la tecla Sysreq (tecla que actualment es dificil de trobar) i d’allà vaig passar a les diferents disposicions de teclat existents al mon. Un petit detall em va saltar a la vista: Si observem les diferències entre la disposició de teclat espanyola i la llatinoamericana veurem que per culpa del català es necessari afegir els accents i la c trencada, cosa que obliga als programadors que utilitzen disposició espanyola a apretar la tecla AltGr quan volen introduir els símbols {, }, [ i ].

Estar clar que es una maniobra per minar les forces de programació espanyoles i prendre el control dels sistemes quan sigui l’hora. Una cosa està clara, en Federico Losantos no ha programat mai, si nó farien canviar tots els teclats d’espanya, una operació força més costosa que canviar la constitució. Qui en va ser l’artífex?

En fi, tranquils que a la nit ve un post seriós sobre els Calçots arrebossats.

One thought on “Conspiració catalana”

Leave a Reply

Your email address will not be published.