Perdre la oportunitat

Quants cops no hem tingut la oportunitat de veure un video, llegir un text, escoltar una canço o provar aquella xarxa social que algun tweet-spammer / social-junkie ens ha comentat?

I quants cops no hem acabat fent el que hauriem d’haver fet per culpa de que les coses no funcionaven com pertocaven? La xarxa anava lenta, el procés de registre era etern, el video no es carregava, etc … El més curiós de tot es que si el producte en questió (generalitzem una mica si us plau) no te un bon nom, o no ha creat suficient expectativa, segurament ens n’oblidarem per sempre, i haurem perdut una oportunitat.

Crec que és molt important reduir el temps d’enamorament del client amb el producte (ni que sigui virtual) si nosaltres amb 30 segons, encara que la cosa falli conseguim convencer el nostre client de que el producte val la pena, ens esperarà i ho tornarà a intentar, sinó, serà un client perdut.

Tampoc es tan greu, seriem incapaços de manegar tanta informació i per tant tard o d’hora haguessim abandonat el producte o ens haguessim oblidat del video.

Leave a Reply

Your email address will not be published.