No more feeds

Inexplicablement acabo de llegir tots els feeds pendents del Google Reader, això pot voler dues coses, o que he perdut interès en els feeds prèviament seleccionats i per tant els llegeixo més ràpid, o que la quantitat de contingut que els gurús que segueixo no consegueis satisfer les meves ànsies d’informació de rabiosa actualitat.

Crec que senzillament estic massa cansat com per posarme a implementar algunes de les idees xorres que se m’han acudit últimament.

Quedo a l’espera doncs d’aviam si el preu del n810 baixa per la sortida de la versió amb WIMAX, que jo em pregunto, on hi ha WIMAX? què s’enten per WIMAX? és un estàndard? a part del futur n810 ho té algun altre dispositiu? Encara recordo quan per TrafficNet vaig estar buscant coses del WIMAX i l’estat en què es trobava, pel que sembla, la cosa segueix igual.

Parlar del WIMAX em serveix de fil per treure un tema que últimament em preocupa, la tecnologia es una pura eina, hem de detectar el problema, i aleshores utilitzar alguna de les tecnologies DISPONIBLES (descartades les que encara no ho estan) per resoldre’l. Avui hem estat parlant amb el Dani i el Joan un ratet sobre idees de negoci, durant uns moments ha sortit la idea de muntar una empresa de serveis sobre WIMAX, però esta clar que a WIMAX li queda encara un bon camí per recorrer. Qui sap si abans tecnologies com el WiFi portades a l’extrem barrejades amb 3G esborraran del mapa iniciatives com WIMAX.

Això em recorda que alguns dels mòduls zigbee que es poden adquirir actualment tenen fins a 4Km d’abast … line of sight, viento en calma.

2 thoughts on “No more feeds”

  1. Avui he llegit al Varsavsky parlar de convertir mobils 3G amb wifi, en FonSpots mobils… bona idea.. per quant hi hagi una bona tarifa plana 3G.

  2. Ja l’he vist el post, interessant, el problema de la ubiquitat de internet es la bateria i el preu ….

    Ara a espanya ha sortit simyo, que per 1 euro tens 100 Mb utilizant tota la infraestructura 3G de orange.

    un mig camí entre movistar/vodafone i yoigo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.