On the Bus

Estic ara a l’autobús numero 74. Ha donat la casualitat de que no tinc el iPod a mà, i també m’he deixat els cascos, així que dic, ja que tinc un portàtil i un mòbil, per què no navego una mica? Principalment parlar una estona pel Gtalk o pel MSN. És cert que això tindrà un cert cost per mi, però si mirem una mica perquè ho estic fent servir, realment sembla una bona alternativa. Podria ara haver trucat a algun dels meus amics, i estar parlant a raó de posem 12 cts minut, en menys de deu minuts de conversa m’hagués gastat l’euro que em costaran els 10 Mb de tràfic. Suficients per mirar el correu, enviarne un parell, posar un post i parlar una estona pel messenger. No estic comparant una conversa telefònica amb una convesra de msn, però també es cert que amb el Gtalk puc estar parlant amb més persones i de forma més asíncrona durant l’estona que estarà el bus per anar de zona universitària a verdi amb travessera.

Potser seria doncs el moment de potenciar la missatgeria instantània a través de GPRS desde el mòbil? potser una tarifa plana? Però tambés es veritat que el teclat del telèfon es molt menys user friendly, però em pregunto, que costaria un messenger de butxaca?  Potser no val la pena plantejar-se aquesta pregunta en una època on el valor està en el software i no tant en el hardware.

En fi, keep thinking

One thought on “On the Bus”

  1. Jo utilitzava la blackberry per xatejar via Gtalk i la veritat és que anava de conya! I a sobre entrava dins la tarifa plana de BB.
    El servei tambe esta previst pels iphone, els nokia nous.. es a dir qualsevol smartphone que sigui minimanet còmode per teclejar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.